Cheat Food/ Food/ Sweets & Snacks

Roze witte chocolade popcorn

Roze witte chocolade popcorn

Mijn favoriete bezigheid in de avond is, naast eten, films of series kijken. En een combinatie daarvan vind ik al helemaal geweldig. De laatste maanden heb ik al veel series versleten. Pretty Little Liars, Sherlock en gister heb ik de laatste afleveringen gekeken van Frequency. Dat is een wat onbekendere serie op Netflix, maar echt een super goede vond ik. Ik ben nu op zoek naar mijn volgende serie-verslaving. Ik kan nooit zo goed tegen die ruimte tussen 2 series in. Je hebt net een vette serie afgesloten en dan val je in een soort gat. Je moet snel weer op zoek naar iets nieuws. Dat heb ik ook altijd als ik een reeks boeken uit heb gelezen. Je weet gewoon even niet wat je met je leven aan moet. Dat had ik vooral na de serie Dexter. Waarschijnlijk ook omdat hij niet erger had kunnen eindigen.

Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit allemaal vertel, want het heeft helemaal niet zo veel te maken met het recept dat ik nu met je wil delen. Nouja, aan de ene kant natuurlijk ook wel… Maar dit recept voor roze witte chocolade popcorn bedacht ik eigenlijk voor Valentijnsdag. Mijn Valentijnsdag breng ik eigenlijk het liefst door op de bank met thee, kaarsjes aan, afhaal food (soms wil ik gewoon ook even niet koken) en een leuke film/serie. Oh en met Ronald naast me natuurlijk. En het liefst ook nog met Simba op mijn schoot. Nu ik er over nadenk, eigenlijk wil ik gewoon elke avond zo doorbrengen. Sounds perfect to me. En dan vergeet ik nog dat ik natuurlijk een bak van deze roze witte chocolade popcorn erbij wil hebben, voor tijdens de film. Daar wil ik dan wel voor in de keuken staan, want het is in 5 minuten gepiept. Of naja, eigenlijk geploft ;)

Roze witte chocolade popcorn

 

Ingrediënten voor roze witte chocolade popcorn:

 • 1 zakje magnetron popcorn (zoet)
 • 200 gram witte chocolade
 • Paar druppeltjes roze kleurstof

Het is schandalig dat ik dit een recept noem, want het is te simpel voor woorden en daarom ook zo fijn ;)
Bereid de popcorn in de magnetron en laat het afkoelen. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie en voeg een paar druppeltjes roze kleurstof toe. Roer goed door elkaar. Doe de popcorn in een grote kom en giet de gesmolten chocolade er overheen, meng het goed door. Laat de popcorn even staan zodat de chocolade hard kan worden. Tadaaaa! Roze popcorn tijdens je Netflix sessie ;)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  SPECIAL: Valentijnsdag ideeën 2017 - CozyMess
  2 februari 2017 at 14:12

  […] laatste recept! Roze popcorn, hoe leuk is dit? Het is ontzettend makkelijk om te maken, maar je maakt er gegarandeerd indruk […]

 • Leave a Reply