Plants

Urban Jungle – Meer planten in huis

Door mijn Pinterest verslaving heb ik een nieuwe verslaving ontwikkeld. Planten. Jep. Misschien heb je weleens van de stijl “Urban Jungle” gehoord? Waarschijnlijk niet, want het is niet zo heel bekend in Nederland. Wel wordt het steeds bekender en ik vind het helemaal geweldig. Wat het is? Eigenlijk wat de naam al zeg. Je brengt de natuur in je huis, ook al woon je in een appartementje midden in de stad. Planten staan centraal binnen deze stijl. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze gezond zijn! Wist je dat er een aantal planten zijn die de lucht in je huis kunnen zuiveren? Handig!

urban jungle

Als natuurliefhebber is het soms best jammer dat ik geen tuin heb, maar nu weet ik dankzij de Urban Jungle stijl dat ik helemaal geen tuin nodig heb om van natuur bij huis te genieten :) Ik ga de planten gewoon IN huis halen ;) Eigenlijk stom dat ik daar nu pas aan denk. Afgelopen weekend heb ik al aardig wat planten en potten gekocht! En ondertussen heb ik al veel onderzoek gedaan naar welke planten bijvoorbeeld giftig zijn voor katten, want daar moet je natuurlijk wel voor uitkijken. Ik ben heel benieuwd hoe Simba met al die planten omgaat. Tot nu toe blijft hij er wel vanaf :) Lijkt de Urban Jungle stijl jou ook wel leuk? Ik heb op Pinterest een aantal prachtige beelden verzameld ter inspiratie! Geniet je even mee? :D

urban jungle
urban jungle
urban jungle
urban jungle
urban jungle
Bron 1 t/m 3, bron 4, bron 5
Heb ik je met deze foto’s een beetje geïnspireerd? Of vind je het helemaal niks? Laat het me weten! :) Aangezien ik druk bezig ben om mijn eigen Urban Jungle te creëren in mijn kleine woonkamer, lijkt het me leuk om de komende tijd meer informatie te delen over deze nieuwe verslaving! Bereid je dus maar voor ;) Voor meer Urban Jungle inspiratie kan je mijn bord volgen op Pinterest!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  6 februari 2017 at 15:40

  Ik ga helemaal mee in jouw styling!
  Geweldig om weer veel planten in huis te mogen hebben… Het staat gezellig en is idd door sommige planten gezondere zuiverdere lucht!
  Eindelijk iets leuks wat gezond is
  ipv stomme diëten of nieuwe sporten… Want daar word je mee doodgegooid dat kennen we nu wel!!!
  Ik hou je in de gaten met al je leuke groene tips!

  • Reply
   CozyMess - Kim
   7 februari 2017 at 22:21

   Leuk Karin! Ik zal de komende tijd een aantal leuke tips delen, moet er eerst zelf handig in zien te worden hihi ;) Dus houdt CozyMess idd maar in de gaten! :)

  Leave a Reply