Diner/ Food

Verspakket getest: Mexicaanse burritos van de AH

Mexicaanse burritos van de AH

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe “Verspakket gestest” artikel! De vorige keer schreef ik een review over een verspakket van de Lidl, namelijk de pompoensoep, dit keer zal ik een review schrijven over de Mexicaanse burritos van de AH. Ben je benieuwd of dit een aanrader is? Lees dan vooral verder! :)

De beoordeling

Ik zal het verspakket gaan beoordelen op:

  • Kwaliteit van ingrediënten
  • Gemak
  • Bereidingstijd
  • Smaak
  • Prijs

Mexicaanse burritos van de AH

De ingrediënten

Wij zijn gek op de Mexicaanse keuken, dus we eten regelmatig burritos. Eigenlijk maak ik het altijd hetzelfde, namelijk met paprika, rode ui, tomatenblokjes, mais, bonen, veel kruiden en knoflook en gehakt. De ingrediënten in dit pakket weken een klein beetje af. Er zat namelijk een limoen in het pakket en een verse jalapeno peper. Leuk! Alle ingrediënten zagen er heel goed en vers uit. Het enige wat ik jammer vond, was dat we zelf nog tortilla’s, gehakt en kaas moesten toevoegen. Ik snap best dat je zelf de gekoelde ingrediënten moet kopen, maar er had best een pakje tortilla’s bij gekund!

Mijn cijfer voor de kwaliteit van de ingrediënten: een 8.5.

De bereiding

De bereiding was erg makkelijk. Er zaten geen lastige stappen tussen. Het is natuurlijk ook een erg simpel gerecht verder. Toch vond ik het geen saai gerecht, want de toevoeging van jalapeno peper en limoen vond ik wel net even wat anders. Ook de bereidingstijd was prima. De ingrediënten waren zo gesneden en de burritos moesten maar 10 minuten in de oven, zodat de kaas kon smelten.

Mijn cijfer voor het gemak: 8.5
Mijn cijfer voor de bereidingstijd: 8

Mexicaanse burritos van de AH

De smaak

Dit is misschien wel het belangrijkste puntje natuurlijk. Hoe was de smaak? Ik vond het heerlijk! Het limoensap en de tomaten zorgden ervoor dat het lekker fris werd en de jalepeno peper gaf de Mexicaanse burritos lekker pit! Ik had niet naar de tips gekeken, maar verse koriander en zure room (de tip) zou het gerecht nog lekkerder maken (als je er van houdt natuurlijk :p). De toevoeging van een verse jalapeno peper en limoen ga ik zeker onthouden voor als ik de volgende keer Mexicaanse burritos ga maken!

Mijn cijfer voor de smaak: 9
Ronald zijn cijfer voor de smaak: 9

De prijs

We konden makkelijk met 2 personen van dit pakket eten, misschien ook wel met 3 personen maar niet met meer. Dit verspakket kostte me 4,49 euro. Voor dat geld was ik helaas nog niet klaar, want ik moest zelf nog gehakt, gerapste kaas en tortilla’s toevoegen. 300 gram gehakt kost 1,99 euro, geraspte kaas 1,79 euro en de tortilla’s ook weer rond de 1,49 euro. Dit gerecht komt dus op 9,76 euro voor 2 personen. Dat vind ik best wel prijzig. Als ik ook nog de tips zou volgen, zou het nog eens 2 euro duurder worden. Op prijs scoort dit verspakket van de AH dan ook wat lager.

Mijn cijfer voor de prijs: 7

Conclusie Mexicaanse burritos van de AH

De Mexicaanse burritos zijn erg lekker en makkelijk klaar te maken. De prijs van 9,76 euro voor 2 personen vind ik wel aan de hoge kant. Mijn eindcijfer voor dit verspakket is een 8,3! Daarmee scoort hij nog hoger dan mijn vorige Verspakket getest: Pompoensoep van de Lidl :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply