Life

15 x last minute kerstcadeaus

last minute kerstcadeaus

Heb je nog steeds je kerstcadeaus niet gekocht?! Oh no… Dat wordt last minute kerstcadeaus bestellen… Om meer stress bij je te voorkomen, heb ik nog even een lijst gemaakt met leuke kerstcadeaus voor foodies. Iedereen die van koken houdt, zal deze cadeaus waarderen. En niemand zal weten dat het last minute kerstcadeaus zijn ;) De prijzen van de kerstcadeaus lopen uiteen en de meeste beginnen vanaf 30 euro. Zoek je een cadeautje onder de 30 euro? Daar heb ik ook een lijstje van gemaakt! Dat lijstje vind je hier. Ook voor onder de 20 euro en voor rond de 10 euro heb ik lijstjes!

 

last minute kerstcadeaus

 

Succes met je last minute kerstcadeaus! Vergeet niet even goed te kijken naar de verzendtijd, zou toch jammer zijn als het uiteindelijk alsnog te laat binnenkomt haha.

 

last minute kerstcadeaus

 

15 leuke last minute kerstcadeaus voor foodlovers:

 1. Digitale oventhermometer met alarm – 19,87 euro
  Hier had ik het van de week nog over in dit artikel. Als je een perfect stuk vlees wilt bakken, is een goede vleesthermometer noodzakelijk! Anders is de kans op teleurstelling helaas groot :( Nuttig cadeau dus!
 2. Pastamachine – 32,95 euro
  Als pastalover ontbreekt dit apparaat echt nog in mijn keuken. Een echte foodlover weet hoeveel lekkerder verse pasta is!
 3. Wafelijzer – 32,99 euro
  Stond ook al in een van mijn vorige lijstjes, dacht ik… Een wafelijzer! Ik wil er zooo graag een, zodat ik lekkere ontbijtjes kan gaan maken voor Ronald en mij in het weekend haha. HintHintHint! Iedereen houdt toch van lekkere ontbijtjes?
 4. Mandoline – 35,48 euro
  Een mandoline is ook zo’n fijn apparaat. Schrijfjes, sticks, reepjes… Je kan er van alles mee snijden!
 5. Schotel – 43,69 euro
  Ik ben zelf zooo gek op deze stijl servies. De kleuren vind ik prachtig. Ze hebben ook borden en schalen in dezelfde stijl, maar helaas zijn die op dit moment uitverkocht :(
 6. Zwarte bestekset – 54,95 euro
  Je moet er wel van houden, maar deze bestekset staat wel ontzettend stoer op een gedekte tafel! :)
 7. Kristallen whiskey karaf – 55 euro
  Voor iedere whiskey drinker een must! Het staat ook zo super chique, zo’n kristallen karaf. Ook al ben ik zelf geen whiskey drinken, ik móet er gewoon een hebben haha.christmas-cookies-553457
 8. Slowjuicer – 79,95 euro
  Deze slowjuicer heb ik nu zelf al een jaar en ben er nog steeds blij mee! Top ding :) Leuk cadeau voor iemand die het nieuwe jaar gezond wilt beginnen!
 9. Leren schort – 99 euro
  Als ik nog wat geld over had, had ik dit super stoere leren schort voor Ronald besteld. Mannen houden hier denk ik wel van en vrouwen vinden het ook niet erg om een man in zo’n mooi schort te zien grillen ;) Win-win!
 10. Braadpan – 115,90 euro
  Le Creuset braadpannen staan natuurlijk bekend om hun goede kwaliteit, maar deze braadpan vind ik wel erggggggg mooi!
 11. Crock-Pot slow cooker – 127,92 euro
  Nu ik een slow cooker heb, weet ik pas echt hoe fijn het is om zo’n ding te hebben. Handig voor iedereen met een druk leven! In de ochtend doe je alle ingrediënten er in, zet je hem aan en als je thuiskomt is het klaar! Ideaal!
 12. Airfryer – 163 euro
  Een leuk cadeau voor iedereen die van een patatje houdt, maar tegelijkertijd ook gezond bezig wilt zijn. Met de airfryer maak je je patat met veeeeel minder vet. Tot 80% minder vet zeggen ze. Ik hoorde pas dat je er zelfs taarten in kunt maken, dat maakt mij heel nieuwsgierig naar dit apparaat :)
 13. Kookpannenset – 219 euro
  Een complete kookpannenset is natuurlijk een must in ieders keuken. Hoe frustrerend is het om met slechte pannen te werken, of niet het juiste formaat te hebben. Deze set bevat pannen van 16 tot 24 cm diameter, waardoor je een fijne range hebt. Ook super fijn aan deze pannen: ze kunnen eventueel ook in de oven en de vaatwasser! En… ze zien er prachtig uit <3
 14. KitchenAid Artisan – 514,15 euro
  Als je het leuk vindt om bijvoorbeeld taarten te bakken, is een keukenmachine erg handig! Hoewel ik zelf geen bakker ben, vind ik de KitchenAids echt prachtig en wil ik er daardoor alleen al een haha. Deze turkooise is echt mooi, maar de pistachegroene is ook zooo mooi! Ja, ik denk eigenlijk dat elke foodie wel blij zal zijn met zo’n cadeau! Bakker of niet :p
 15. Big Green Egg – 1785 euro
  Het is dat ik geen tuin heb, anders stond deze allang te pronken in mijn tuin haha. Nee maar, dit is toch echt een geweldig cadeau. Oke ik geef toe, Ronald zal hem vaker gebruiken dan ik… Want ik ben gewoon niet zo goed met vlees… Maar alles wat je maakt met dit groene ei, smaakt gewoon fantastisch. Leuk cadeau voor mannen! Al was mijn eerste auto wel goedkoper dan deze barbecue, haha. Dus dat wordt even sparen ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply