Life

15x Kerstcadeaus onder de 30 euro

Nu Sinterklaas weer vertrokken is naar Spanje, kunnen we ons helemaal gaan richten op de kerst! De gezelligste dagen van het jaar, vind ik dan :) De kerstboom komt weer in huis, of staat hij er bij jou al? Ik zit nog een beetje te twijfelen of ik hem dit jaar neer ga zetten, omdat ik een best kleine woonkamer heb en die boom zoveel ruimte in beslag neemt haha. Maar ughhh.. Moeilijke beslissing!

 

Christmas playlist

 

Anyways, wel of geen kerstboom… Natuurlijk ga ik ons huisje wel gezellig maken :) Nóg gezelliger moet ik zeggen, want mijn is altijd al gezellig haha. Lekker veel kaarsjes, kerstverlichting en misschien ga ik nog een beetje knutselen ook.

 

versiering2

 

Ik weet niet hoe jij kerst viert, maar omdat wij geen Sinterklaas vieren kopen wij voor de kerst altijd cadeautjes voor elkaar. En dat is precies de reden waarom ik dit artikel met je deel. Soms is het best lastig een leuk cadeautje voor iemand te bedenken, maar met dit artikel gaat het vast lukken! Ik deel met jou inspiratie voor 15 kerstcadeaus onder de 30 euro!

 

kerstcadeaus onder de 30 euro

 

Heb je een kleiner budget dan 30 euro? Kijk dan eens bij deze lijst cadeautjes onder de 20 euro of deze met cadeautjes rond de 10 euro! Net als die lijsten, heb ik de kerstcadeaus van goedkoopste naar duurste gezet. Gaat helemaal goed komen joh, die cadeautjes ;)

 1. Spirelli – 20 euro
  Ohh dat ding is zo fijn, vertel ik uit eigen ervaring :p En zo leuk om courgetti of zoodles mee te maken!
 2. Thuis bier brouwen – 22,50 euro
  Een perfect cadeau voor de bierliefhebber! Stiekem ben ik heel erg benieuwd naar dit boek, omdat het me super gaaf lijkt om mijn eigen bier te maken. Dus ehm, geschikt voor mannen én voor vrouwen denk ik zo ;)
 3. Vijzel – 22,99 euro
  Voor de enthousiastelingen in de keuken die graag hun eigen kruidenpasta’s maken. Ik heb er zelf ook een en hij is echt onmisbaar in de Indonesische keuken!
 4. Marble bord – 23,59 euro
  Een Instagrammer? Die maak je vast blij met een mooi marble bordje. Prachtig voor de foto’s ;)
 5. Taartmes – 24,83 euro
  Voor een niet-bakker, ben ik er wel al een paar keer achter gekomen dat een taartmes verdomd handig kan zijn. Dan krijg je je stukjes taart toch wat netter op een bordje haha.
 6. Danny’s Azië – 24,99 euro
  Ik vind de boeken van Danny Jansen leuk :) Lekkere Aziatische recepten en mooie foto’s.
 7. Taartplateau met stolp – 24,99 euro
  Net als de taartmes, is de taartplateau ook erg handig. Om je mooie taart goed te kunnen presenteren :)dinner-meal-table-wine
 8. Whiskeyglas – 25,99 euro
  Het lijkt mij zo leuk om een plekje in de woonkamer te hebben waar ik een paar mooie glazen en een karaf met sterke drank neerzet. Komt zo chique over, of niet? :p
 9. Cocktailshaker set – 26,95 euro
  Een complete set om lekkere cocktails te maken. Super leuk om straks tijdens Oud en Nieuw wat lekkere drankjes te kunnen maken en anders volgend jaar in de zomer wel!
 10. Wafelijzer – 28,95 euro
  Na mijn bezoek aan Gent weet ik het zeker. Een wafelijzer kan niet ontbreken in de keuken! Oh wat zijn die dingen toch lekker… In het weekend met een heerlijk verse warme wafel ontbijten, wat is er nou fijner?! :)
 11. Fluitketel – 29,90 euro
  Een waterkoker is handig hoor, maar er gaat niets boven het ouderwetse gefluit van een fluitketel. Nope.
 12. Life in Balance – Donna Hay – 29,99 euro
  Het nieuwste kookboek van Donna Hay, die volstaat met lekkere, verse, makkelijk en gezonde recepten. En ook nog eens prachtige foto’s!
 13. Plenty More – Ottolenghi – 29,99 euro
  Een onmisbaar kookboek voor de vegetariër! Of groenteliefhebber :) Dit boek staat vol met heerlijke recepten en interessante combinaties.
 14. Joseph Joseph snijplanken set – 28,99 euro
  Deze set heb ik zelf ook, 5 jaar geleden van mijn oma gekregen, en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Ik gebruik ze iedere dag en kan er nog jaren mee doen.
 15. Schaaltjes – 31,85 euro
  Oke, iets duurder dan 30 euro… ;) Maar kijk dan. Met deze schaaltjes kan je toch fantastische foodphoto’s maken?!

Ik kan nog heeeeeel lang doorgaan met leuke kerstcadeau ideetjes opnoemen haha, maar ik denk dat je met deze lijst vast al iets kunt! Misschien dat ik volgende week met een nieuw lijstje met ideeën kom!

Houdt er trouwens even rekening mee dat de prijzen die ik noem, op het moment dat jij kijkt anders kunnen zijn. Dit heb ik zelf ervaren met mijn vorige lijstjes. Het scheelt niet veel, maar het zou zomaar kunnen dat een cadeau uit deze lijst opeens boven de 30 euro komt. Het kan ook voorkomen dat het product opeens helemaal niet leverbaar meer is :( Maar het gaat natuurlijk om de inspiratie! :)

Staat er iets in het lijstje wat je zelf wel zou willen hebben? :)

Liefs, Kim

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  15 x last minute kerstcadeaus - CozyMess
  20 december 2016 at 22:36

  […] je een cadeautje onder de 30 euro? Daar heb ik ook een lijstje van gemaakt! Dat lijstje vind je hier. Ook voor onder de 20 euro en voor rond de 10 euro heb ik […]

 • Leave a Reply