Life

Een overzicht van 2015

GELUKKIG NIEUWJAARRRR!!!! :) Heb je een fijne avond gehad? Ik hoop het! Ik hoop ook dat je terug kunt kijken op een 2015 vol mooie momenten. Van 2016 gaan we een nóg beter jaar maken, toch? :)
Eigenlijk wilde ik dit bericht gisteren plaatsen, maar het was een hectische dag haha.. Maar nu is het ook een prima moment om even terug te kijken op een geweldig 2015 :) Sinds februari 2015 ben ik CozyMess gestart en in die 11 maanden heb ik maar liefst 155 berichten gepost! 2015 was ook het jaar waarin ik een Kookboekenweek hield. En het jaar waarin ik 31 dagen geprobeerd heb koolhydraatarm te eten en ook waarin ik voor 31 dagen vegetariër was! Dat laatste is ook meteen een van mijn goede voornemens: in 2016 wil ik graag vaker vegetarisch eten (2-3 dagen per week) en meer vegetarische recepten online zetten.

Met CozyMess heb ik ook een aantal bijzondere momenten meegemaakt, ik ben namelijk al een paar keer in de media gekomen! In deze post zal ik dit op een rijtje zetten. Daarnaast was ik ook heel benieuwd naar de 5 meest bekeken recepten in heel 2015, dus ook die heb ik voor je op een rijtje gezet. Enne, hoe is het eigenlijk gegaan met de bucketlist die ik begin dit jaar opstelde?

CozyMess in de Media
CozyMess is een aantal keer in de media gekomen. Daar ben ik super trots op! Hoe gaaf is dat? Van sommige wist ik het zelf niet eens, maar kwam ik via via achter. Dus wie weet ben ik wel op nog meer sites verschenen, zonder het te weten! Als je me ergens ziet staan op een website, vind ik het heel leuk als je het me laat weten :)

 

metro pompoen

Met mijn foto, Instagram en link op Metronieuws.nl!

 

nieuws beef wellington

Mijn recept voor Beef Wellington + foto + link op Nieuw.nl!

 

Vermelding CosmoGirl

Mijn Instagram pagina als een “Must Follow” op CosmoGirl.nl!

 

Vermelding Rrrollend Leiden

Met mijn sfeerverslag op de Facebookpagina (+ mijn foto’s op hun website) van Rrrollend!

 

media de pier

Op de Facebookpagina van De Pier!

Super toffe momenten toch?! :D En dat in nog geen eens één jaar bestaan. Ik ben heel erg benieuwd wat volgend jaar me gaat brengen :)
Top 5 meest populaire recepten in 2015
Op naar de top 5 meest populaire recepten! :) Een aantal verbazen mij best wel eigenlijk, haha. Vooral de nummer 1!!!


vegaburger

5. Groene burgers.
Lekkere vegetarische burgers, die ik maakte in mijn vegetarische maand!

 

coursagne

4. Coursagne.
Koolhydraatarme lasagne, ik maak hem nog steeds regelmatig omdat ik hem zo lekker vind :)

 

ontbijtmuffin2

3. Hartige eimuffins.
Een lekkere koolhydraatarme ontbijt- of lunchrecept! Zien er ook nog eens leuk uit.

 

Beef Wellington

2. Beef Wellington.
Ik had nooit verwacht dat deze op nummer 2 zou staan van best bekeken recepten in heel 2015! Want dit recept staat er nog maar een maandje op haha. Maar de 2e plek is zeker terecht! :)

 

smoothielibido3

1. Smoothie met “pit”.
Dit had ik ook nooit verwacht! Deze smoothie, die ik rond Valentijnsdag postte, heeft zo ontzettend veel bezoekers. Heeft Nederland soms last van een laag libido? :P

 

Food Bucketlist
Ehhmmmm… dit is niet zo goed gegaan haha. Ik had gezegd dat ik aan het eind van het jaar minimaal 80% van de lijst uitgeprobeerd moest hebben. Dat zou neerkomen op 13 ingrediënten. Het is gelukt om er 4 af te strepen… Oeps! Dit jaar heb ik namelijk passievruchten gegeten, pastinaak, rabarber en spruiten. En daarvan heb ik alleen een recept met pastinaak en met rabarber gepost. Spruitjes vind ik nog steeds écht niet lekker… dus daar zet ik geen recept van online haha. De passievruchten heb ik gewoon door mijn yoghurt gedaan, dus ook geen recept.
Ik neem de lijst gewoon weer mee voor dit jaar en misschien vul ik hem nog aan met andere ingrediënten of gerechten :)

Wat waren jouw hoogtepunten van het jaar 2015? Hoe heb jij de jaarwisseling gevierd? Heb je nog goede voornemens? Ik ben heel erg benieuwd!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply