Hotspots/ Life/ Plogs

Food Truck Festival Trek – Den Haag

Food Truck Festival Trek

Food Truck Festivals horen er tegenwoordig helemaal bij in de zomer. Ook voor mij! Jammer genoeg loopt de zomer weer tot zijn eind en daarmee ook de Food Truck Festivals. Aahhhhh… Maar niet getreurd, je kan nu nog 3 dagen genieten van het Food Truck Festival Trek, in Den Haag!

 

Food Truck Festival Trek

 

Gister bezocht ik Trek in Den Haag samen met mijn camera, want één van de leukste dingen om te fotograferen vind ik wel Food Truck Festivals. Het wordt altijd gezellig ingericht, de sfeer is goed, de mensen zijn happy, de foodtrucks zijn leuk en origineel en het eten is vaak een tikkeltje anders… Geweldige elementen voor foto’s ;) Oh en Ronald mocht ook met ons mee, want die mocht mee proeven (en betalen, hihihi).

 

Food Truck Festival Trek

Stiekem vonden Ronald en ik het hilarisch dat er een hamburger was met “Kim” in de naam en dat er een hotdog werd vernoemd naar Ronald ;)

 

Ik zal je 3 foodtips geven: probeer zeker weten de Kim Chief burger van Big Juicy Fat Burger (en deel hem vooral niet met iemand…….) en de Japanse poffertjes “Takoyaki” met zeewiersalade! Vergeet de kokosballen ook niet, daar neem ik standaard een zak van mee naar huis :p

 

Food Truck Festival Trek

 

Toen we bij Trek aankwamen was de zon al weg. Dat heeft voordelen en nadelen… Mijn camera werkt nooit zo goed mee wanneer het donker begint te worden, dus foto’s maken is een tikkie lastiger… Maar, een Food Truck Festival in het donker geeft weer een hele andere sfeer, met al die gekleurde lichtjes! Ondanks mijn tegenwerkende camera, denk ik dat ik toch nog een paar leuke sfeerbeelden heb kunnen schieten… Dus die wil ik in dit blog graag met je delen (zodat ik je kan overhalen Trek een dezer dagen te bezoeken)! ;)

Dussss…. Food Truck Festival Trek is er van 8 t/m 11 september (2016) in het Westbroekpark in Den Haag!

 

Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek Food Truck Festival TrekFood Truck Festival Trek Food Truck Festival Trek

Het is niet toegestaan om mijn foto’s zonder toestemming te gebruiken.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Dear Monday #45 - CozyMess
    12 september 2016 at 17:03

    […] Donderdag gingen Ronald en ik naar Food Truck Festival Trek! Daar heb ik ook een verslagje over geschreven :) Het was erg leuk en ik at echt een goddelijke hamburger….. Bekijk mijn fotoverslag hier! […]

  • Leave a Reply